top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

21 MEI 2021 - SPANJE

Sagrada Familia weer open

Door de coronapandemie was het bezoeken van Sagrada Familia voor langere tijd niet mogelijk. Daar komt gelukkig verandering in. De komende zal Sagrada Familia weer geopend zijn voor het publiek. In eerste instantie is de opening gepland voor de vrijdagen en de zaterdagen. Dat betekent dat je in mei op de 29e en 30e naar binnen kunt en in juni op de 5e, 6e, 12e, 13e, 19e en 20e. Voor het laatste weekend van juni (zaterdag 26 en zondag 27 juni) is er op dit moment geen opening van Sagrada Familia voorzien.

Vooraf reserveren verplicht

Om Sagrada Familia weer open te kunnen bezoeken moet je vooraf via internet je tickets kopen. Behalve de datum moet je ook een tijdslot kiezen. Bij het skip-the-line ticket voor Sagrada Familia is een downloadbare audiogids inbegrepen. Behalve de kathedraal kun je ook het bijbehorende museum bezoeken. Vanwege het coronarisico blijven de torens van deze door Gaudi ontworpen kathedraal nog gesloten.

Waarschijnlijk snel uitverkocht

De tickets voor Sagrada Familia zullen naar verwachting vrij snel uitverkocht raken. Het aantal toeristen dat naar Barcelona komt is misschien nog niet zo groot, maar de belangstelling voor deze belangrijkste bezienswaardigheid van Barcelona wel. Omdat het nog niet zeker is wanneer Spanje voor Nederlanders weer code geel krijgt (opheffing van het negatief reisadvies), is het aan te raden om de optie 'gratis annuleren' aan te vinken tijdens het bestellen. Mocht je dan toch niet naar Sagrada Familia kunnen gaan, dan kun je tot de dag voorafgaand aan je geplande bezoek kosteloos annuleren.

Bekijk en reserveer tickets voor Sagrada Familia

De tickets worden geleverd door Tiqet.com. Dit is een officiŽle partner van Sagrada Familia en is marktleider in Europa op het gebied van entreetickets voor bezienswaardigheden, musea en attracties.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links