top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

24 SEPTEMBER 2021 - NEDERLAND

Panoramaterras Schiphol eindelijk weer open

Het vervallen van de meeste coronamaatregelen met ingang van zaterdag 25 september 2021 zorgt ervoor dat ook het panoramaterras van Schiphol weer opengaat. Deze geliefde plek onder vliegtuigspotters zal morgen na bijna anderhalf jaar weer open zijn voor het publiek. Dit is dť plek op de internationale luchthaven van Amsterdam om vliegtuigen te zien taxiŽn, aan de gates te zien staan en verderop te zien stijgen en landen, mits die banen op dat moment in gebruik zijn uiteraard. Vanwege de afstandsregels die noodzakelijk waren tijdens de hoogtijdagen van de coronapandemie vond Schiphol het eind maart 2020 nodig om het panoramaterras tot nader order te sluiten.

Via een bericht op Twitter brengt Schiphol het nieuws dat het gratis te bezoeken panoramaterras vanaf morgen weer open zal zijn. Er zijn op het panoramaterras geen mondkapjes verplicht en je hoeft geen coronapas te hebben om er rond te mogen lopen. Tot slot komt ook de 1,5-meter regel te vervallen. Hiermee staat niets meer een bezoek aan deze geliefde geliefde spottersplek in de weg.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links