top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

12 NOVEMBER 2021 - NEDERLAND & ITALIE

Nieuwe tickets bij Tiqets

De keuze aan entreetickets en uitjes is continu in verandering. De afgelopen weken zijn er door Tiqets verschillende nieuwe producten aan hun enorme aanbod van entreetickets toegevoegd, waaronder vrij veel uitjes binnen Nederland.

Wij pikken een paar interessante tickets tussen het nieuwe aanbod uit:

Toren van Pisa excursie vanuit Florence

Florence is dankzij de vele reniassance-bezienswaardigheden een absolute topbestemming als het aankomt op stedentrips naar ItaliŽ. Je kunt gemakkelijk een paar dagen vullen binnen Florence. Toch zijn er voldoende mensen die van de gelegenheid gebruik willen maken om vanuit Florence een bezoek te brengen aan de beroemde Toren van Pisa. Deze scheefstaande toren behoort tot de meest bekende iconen van ItaliŽ. Tiqets biedt nu een georganiseerde bustour aan naar de Toren van Pisa. Je krijgt dan de retourtrip in een GT-bus met airco inbegrepen, bezoekt Pisa met een professionele gids en kunt optioneel skip-the-line tickets erbij boeken om de toren zelf te bezoeken.

BEKIJK DE TOREN VAN PISA-EXCURSIE VANUIT FLORENCE

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is een leuk evenement dat vanaf 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 plaatsvindt in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. De mooiste manier om de installaties van het Amsterdamse lichtfestival te bewonderen is vanaf het water. Rondvaartboten bieden speciale Amsterdam Light Festival boottochten aan. Je vaart dan 's avonds mee met een halfopen boot om de creatieve kunstwerken te kunnen zien.

RESERVEER NU JE TICKETS VOOR HET LICHTFESTIVAL IN AMSTERDAM
OP = OP !!!

Er zijn ook tickets verkrijgbaar waarbij drankjes en hapjes inbegrepen zijn. Deze kosten Ä 37,50 per persoon. Voor deze activiteit is een coronabewijs nodig.

Gondeltocht in VenetiŽ met korting

Tussen het aanbod van Tiqets hebben we een leuke aanbieding ontdekt. De klassieke gondeltocht (een echte must voor een stedentrip naar VenetiŽ) is nu te boeken met 38% korting. In plaats van 40 euro betaal je nu slechts 25 euro per persoon. Bij slecht weer wordt de boeking verzet naar de volgende dag of krijg je het aankoopbedrag terugbetaald. De romantische boottocht door de grachten van VenetiŽ duurt 30 minuten.

BEKIJK DE KORTINGSAANBIEDING VOOR DE GONDELTOCHT

Over Tiqets

Voor veel bezienswaardigheden heb je tickets nodig. Vooraf reserveren van entreetickets zorgt ervoor dat je gegarandeerd naar binnen kunt op de afgesproken datum en eventueel tijdslot of tijdstip. Tiqets is een van de grootste aanbieders van entreetickets en kortingskaarten. Vooral binnen Europa heeft deze ticketaanbieder een enorm aanbod. De meeste online gekochte tickets worden direct geleverd en zijn op een smartphone te gebruiken. Tiqets is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Dankzij vergaande innovaties en goede afspraken met musea, attracties en andere bezienswaardigheden is Tiqets uitgegroeid tot een toonaangevend platform binnen de toeristenindustrie.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links