top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

15 OKTOBER 2021 - NEDERLAND

Entreetickets Keukenhof 2022 nu te reserveren

Wie dat wil die kan vanaf nu entreetickets bestellen voor de Keukenhof. Dit enorme bloemenpark behoort tot de best bezochte bezienswaardigheden van Nederland. De Keukenhof is zelfs zo populair dat buitenlandse toeristen hun vakantie naar ons land speciaal plannen in de periode dat dit park geopend is. De bloembollen worden in het najaar geplant om vervolgens in de loop van maart tot bloei te komen. Door de manier waarop men het park aanplant kun je over een periode van pakweg 7 tot 8 weken genieten van de fleurige bloemenpracht.

De afgelopen twee jaar heeft de coronapandemie flink roet in het eten gegooid voor de Keukenhof. In 2020 heeft het park zijn deuren helemaal dicht moeten houden. Dit jaar was er sprake van een beperkte openstelling, die in het kader van 'Testen Voor Toegang' georganiseerd werd. Zoals het er nu naar uitziet kan de Keukenhof in het voorjaar van 2022 zonder al te veel beperkingen weer opengaan. Vandaar dat er nu al entreetickets voor de Keukenhof te koop zijn. Bij tiqets.com, officieel partner van de Keukenhof, kun je nu je kaarten voor 2022 al bestellen. Wie er zeker van wil zijn een plekje te hebben, die stelt nu zijn/haar tickets zeker.

Entreekaarten voor de Keukenhof zijn voor Ä 19,- per persoon te reserveren via deze link.

Gratis annuleren

Mocht je op het moment dat je bezoekdag nadert er achter komen dat je die dag toch niet kunt? Geen enkel probleem. Deze Keukenhof tickets zijn gratis te annuleren. Dat kan gratis tot 23:59 op de dag voor je bezoek.

Beperkt aantal bezoekers

De Keukenhof zal op 24 maart 2022 voor het eerst de poorten openen voor bezoekers. De laatste openingsdag is voorzien op 22 mei 2022. Dat betekent dat de Keukenhof komend voorjaar gedurende ruim acht wekend geopend zal zijn. Wat er komend jaar gat veranderen, is dat er een daglimiet ingesteld wordt. Er mogen dagelijks 45.000 bezoekers naar binnen. Dat lijkt enorm veel. Als je echter weet dat er voor de coronacrisis dagen voorkwamen met meer dan 50.000 en bij pieken soms wel 60.000 bezoekers, dan snap je meteen waarom deze grens nu gaat gelden. Bij teveel mensen wordt het te druk en kunnen de bezoekers niet optimaal van de mooie voorjaarsfauna genieten. Er zijn drie data die grote kans maken om vanwege de grote belangstelling uitverkocht te raken: 17, 18 en 23 april. Op 17 en 18 april is het Pasen. Op 23 april vind als het goed is het jaarlijkse bloemencorso in Lisse plaats, dat altijd goed is voor extra bezoek aan de Keukenhof.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links