top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

4 DECEMBER 2021 - VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

5 topervaringen in Dubai tijdelijk gratis

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft op dit moment een leuke actie lopen voor wie de komende maanden naar Dubai wil gaan. In het kader van de viering van het 50-jarig bestaan van de Verenigde Arabische Emiraten bieden ze je gratis 5 topervaringen in Dubai. Dit doen ze bij de aan aanschaf van een vlucht naar Dubai. Boek vůůr 20 december 2021 uw vlucht met de code EKJUB50 voor een reis tot en met 31 maart 2022 en profiteer van gratis toegang tot de meest bezochte attracties van de stad.

Dit krijg je

Ten eerste krijg je gratis toegang tot het absolute hoogtepunt van Dubai: At the Top Burj Khalifa. Geniet in het hoogste gebouw ter wereld van een uitzicht vanaf 456 meter over Dubai. Het tweede cadeautje is gratis toegang tot de Dubai Fountain Boardwalk. Hierbij kun je tot 9 meter afstand van de wereldberoemde fonteinshow van Dubai komen. Presentje nummer 3 is gratis toegang tot het recent geopende Views Observatory. Vanaf het Emaar Sky View Hotel heb je een adembenemend uitzicht op de stad en de omgeving. De vierde attractie waar je gratis toegang toe hebt, is Expo 2020 Dubai. Dagtickets voor deze wereldtentoonstelling kosten normaal tenminste 95 AED. Tot slot krijg je de 'My Emirates Pass', waarmee je verschillende kortingen en aanbiedingen krijgt.

De exacte inhoud en de voorwaarden kun je lezen op de website van Emirates.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links